fotbollströjor, messi tröja
نوشته شده توسط : malinda9n

Domare Moss pekar för vad Liverpool fans tycker är ett straff - faktiskt ge en inspark. ronaldo tröja Klopp brusande skrattar. Pochettino lättad ndash. Phil McNulty (@philmcnulty) April 2, 2016

Tottenham bredvid hota, och detta var en stor chans för Kane! Han real madrid tröja kommer in i området till höger kontrollerar Lovren tillbaka för att erbjuda honom en bra inblick i mål ... men han drar hans skott utanför bortre stolpen!

Coutinho ångar i mitten efter fotbollströjor råna Eriksen och går ner under Alderweireld utmaning ... och det är en Dyk! Coutinho är bokad, när han borde verkligen vara genom en-mot-en med Lloris istället.

STÄNGA! Alberto Moreno, messi tröja vid andra gången att fråga, bälten en låg kors i rutan och Son, i ett försök att blockera skickar bollen arrowing mot nedre vänstra hörnet! Hugo Lloris får ner för att slå runt stolpen. Sporrar rensa hörn, och andas en medellång till stor suck av lättnad.

Lovren jagar över att ta itu med en overhit pass avsedd för Kane, men Simon Mignolet avgifter ur hans låda att ta ansvar ... och luktar hans avslut mot Kane! Bollen loopar upp och ut för ett mål-kick. Sexor och sjuor.





:: برچسب‌ها: fotbollströjor ,
:: بازدید از این مطلب : 667
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 مهر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: