billiga fotbollströjor andra halvlek
نوشته شده توسط : malinda9n

Tio minuter in i andra halvlek, Defoe hade en chans, klippning hans skott över Robles bara för John Stones löpa tillbaka och göra en fin goalline avslut. Sunderlandbilliga fotbollströjor hade ett annat hörn och när Wahbi Khazri svängde det över från vänster Robles missbedömde banan för bollen mot sin närmsta stolpen. Desperat försöker att sona, lyckades han klo bort, men därvid ricocheted bollen till Koné. Han var omärkta, bara ett par varv ut och hakade hans skott i ett utsatt mål.

Målen hade kommit tidigt nog för Sunderland att börja njuta av barcelona tröja själva, knackar bollen runt tryggt och till synes inte nöjd med att sitta på sin ledning. Defoe, i synnerhet, såg ivriga att komma in på poäng. Ingen annan spelare har bidragit mer till Sunderland överlevnad, med nästan en tredjedel av sina ligamål, och han var en flitig fara för belägrade Everton försvar.

Ross Barkley ersattes i halvtid och när Everton började att äventyra sina värdar, med stenar och Kevin Mirallas tvingar sparar från Vito Mannone, var det ifotbollströjor barn ett skede av spelet när det var i stort sett oviktiga. Det var Sunderland natt och högt, fränare publiken såg till att ägna den till laget bara upp road.For en tid, ortodoxin var att det enda sättet, åtminstone för klubbar som såg sig själva som en del av eliten, var Barçajax sätt. Pep Guardiola i Barcelona sågs som modellen producerar fotboll real madrid tröja extraordinära briljans, tänja på gränserna för vad som tidigare trodde var möjligt när det gäller kontroll av bollinnehavet. Andra följde, många av dem i regi av tränare som hade, som Guardiola, varit i Barcelona i slutet av 90-talet och som representerade blommande Johan Cruyff ideal i ortodoxi.

Att konsensus har kollapsat under de senaste par säsonger. Det är inte bara José Mourinho utkämpar sin oidipala krig ronaldo tröja mot den klubb som bildades honom. Kontrings är tillbaka i modet. Taktisk historia är alltid så här: det har alltid varit cykler av tes och antites, men det är vägen de resulterande syntes tar som gör detta till en fascinerande tid.

Guardiola kändes som nästa anhalt i den stora traditionen som ledde från utvecklingen av passerande på Queens Park, genom 'Toffee' Bob McColl till Newcastle, genom Peter McWilliam till Tottenham, genom Vic Buckingham till Ajax, och sedan genom Rinus Michels och Cruyff Barcelona och bortom. Men eftersom det laget passerar, lämnar det bakom en enorm fråga om var inte bara denna tradition, men hela taktiska utvecklingen går nästa. Det skulle vara vilseledande för hagel slutet av historien, för det finns alltid något nytt, men att Barça sidan verkade ta en viss sträng av evolutionen, utan tvekan den princip strängen, till en punkt bortom vilken det är omöjligt att gå.





:: برچسب‌ها: billiga fotbollströjor ,
:: بازدید از این مطلب : 899
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: