billiga fotbollströjor en attraktion 1-1 med bordeaux i frankrike
نوشته شده توسط : malinda9n

Samtidigt Chelsea stammade till en attraktion 1-1 med Bordeaux i Frankrike och kommer att gå in i den sista omgången av grupp spel fortfarande är osäker på kompetens. Trots sin media kunniga persona och hans sido imponerande Premier League föreställningar billiga fotbollströjor Luiz Felipe Scolari har ännu forma Chelsea i en Champions League kraft och de ligger nu andra till Roma i grupp A. Det kommer att ta ett antal otänkbara resultat att stoppa Chelseas passage in nästa omgång, men Scolari har fortfarande en lång väg att gå om han är att replikera förra säsongens springa till final.In strömmande regn Gertjan Verbeek såg på, förskräckt. Som dropparna rullade ner hans snobbig, misskött och alltid smutsiga utseende hår och på hans ansikte, hans förvirring ronaldo tröja var påtaglig. Hur hans Feyenoord, lager med sprickbildning fotbollsspelare var på något sätt tar en annan stryk hemma - till Heerenveen denna gång på söndag - var obegripligt.

Unga brasilianska anfallaren Paulo Henrique hade satt Verbeek forna elever 1-0 innan Danijel Pranjic fördubblades poäng och på så sätt bekräftade hans status som ligans bästa mittfältare. Feyenoord lyckades iscensätta en pigg fotbollströjor vändning men genom Roy Makaay och Michael Mols mål sent i spelet. Deras anhängare hälsade dragningen och lagets femte punkten från sju matcher, som om det hade vunnit Uefa Cup - något klubben gjorde i 2002 sist, som också var när genomgående bra fotboll senast sågs i Rotterdam. Men efter onsdagens urusla 3-0 förlust till Nancy, faktiskt åstadkomma ovannämnda är uteslutet. 'Den femte nederlag var nära', skriver Algemeen Dagblad s Sjoerd fotbollströjor barn Mossou. 'Så högt var supporter jubel som deras lättnad måste ha hört [i varje hörn av landet]. Bakom mål Mols var nästan kramade till döds av en handfull av team-mates.'

Verbeek hittade ett lätt mål för hans vrede. En TV-reporter frågade honom om hans sida hade förtjänat sin drag, som de inte hade. Verbeek paus för vad som verkade en evighet av tafatthet och såg ner på Spry journalist med mer än bara nedlåtenhet. 'Jag undrar om du tar ditt jobb på allvar,' Verbeek skällde hans köttiga läppar kolliderar med varandra.

PSV knappast klarat sig bättre. Efter manchester united tröja en helt föga imponerande 2-0 seger hemma mot Olympique Marseille på onsdag, som förebådades av den nederländska pressen som en härlig triumf, den Eindhovenaren snubblat på landet. Roda JC visade att PSV: s mojo är fortfarande AWOL när de bara gick igenom förslagen på lördag. Utan någonsin så lindrigt skadade Ibrahim Afellay - som nu anklagas för att vara mjuk av vissa och 'känsliga' av förre manager Sef Vergoossen - Philips Sport Vereniging gick ner 3-2 hemma till en sida som knappast är imponerande i sin egen höger. 'Vi måste tänka på och visar något annat och vi måste göra det mycket snart eller vi har förlorat alltför många punkter,' försvararen Dirk Marcellis sade om sitt lags tredje nederlag i sju Eredivisie tävlingar. 'Det är inte så enkelt som det ser ut. Det är svårt.'

'PSV tycktes ha fått lite självförtroende sedan onsdag,' ANP rapporterade nyhetsbyrån. 'I besittning gick de enklaste saker fel. Defensivt PSV inte stött på som envis och fast som i tidigare säsonger.





:: برچسب‌ها: billiga fotbollströjor ,
:: بازدید از این مطلب : 731
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: