ronaldo tröja evigt, sade milito efter matchen
نوشته شده توسط : malinda9n

Jag kommer ihåg det evigt', sade Milito efter matchen, och han var inte överdriver. Detta trots allt, var en spelare som hade vänt ned ronaldo tröja flyttar till Real Madrid och Tottenham Hotspur på sommaren för att återvända till Genua och tenderar att oavslutade ärenden.

Milito var därmed 33 mål i 59 utseenden under hans första snålhet med Grifone i Serie B, spelar det för två säsonger efter de undertecknade honom från Argentina Racing Club i 2003. Den 6 JUNI 2005 hans par mot Venezia hjälpte till att säkra en 3-2 seger real madrid tröja som skickade Genoa tillbaka till Serie A efter 10 år bort. Eller åtminstone det såg på det sättet, innan det framkommit att matchen var uppgjort.

Den Grifone förvisades till Serie C1 efter Venezia regissören Giuseppe Pagliara fångades, efter en serie av polisen telefon-kranar, lämnar en Genua ordförandemanchester united tröja Enrico Preziosi leksaksfabriker med ett par kuvert full av kontanter och Milito, i sin tur, hade säljas. I slutändan Real Zaragoza betalade bara £ 1.6m för en anfallare som skulle gå på att göra poäng 53 mål i 107 matcher under de kommande tre säsonger i Spanien, fotbollströjor barn och kommer inom tre slag för att vinna den europeiska Golden Boot 2006.

Men Genua studsade tillbaka med successiva kampanjer innan konsolidera förra säsongen precis som Zaragoza, trots Milito 15 mål, var på väg till nedflyttning. Om £ 6m Genua betalt för att få Milito representerade en betydande pålägg på vad de fått från Zaragoza tillbaka, fortfarande representerade arsenal tröja det en av de bästa bitarna av verksamheten göras var som helst i Europa. Redan toppen av Serie A scoring diagram, är Milito en av endast två spelare - tillsammans med Fiorentina Alberto Gilardino - ha nått tvåsiffriga tal.

Även Cassano paus att hylla Milito under sin Sky intervjun kallar den argentinska 'en av de fem bästa anfallarna i världen'. Bäst av allt för Genoa, han verkligen inte skulle snarare vara någon annanstans. Notoriskt lågmäld, har Milito gjort endast två offentliga framträdanden från fotbollsplanen sedan återvänder till Italien. Den första var på en fest för att fira Diego Maradonas 48th födelsedag; den andra var en funktion för Genoa fans denna vecka. Medan Cassano påminde fans han görs i Rom, Madrid och Bari derbyn, Milito sade bara att det var hans 'dröm' att göra mål i derbyt.





:: برچسب‌ها: ronaldo tröja ,
:: بازدید از این مطلب : 1060
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: