billiga fotbollströjor en söt avslutning över ml och odowd
نوشته شده توسط : malinda9n

Ward gjorde 2-1 med en söt avslutning över mål och O'Dowda infördes för billiga fotbollströjor en livlig debut. Men en equalizer kom aldrig och truppen leds nervöst till omklädningsrummet innan lära deras fate.Robbie Keane har inkluderats i Irland Euro 2016 truppen trots en fotbollströjor barn kalv skada, med manager Martin O'Neill istället väljer att utelämna David McGoldrick även om Ipswich anfallaren imponerade i förra veckans vänskapsmatch mot Holland.

McGoldrick klubb-mate Daryl Murphy ingår, men trots att inte fotbollskläder igen för att öppna sin internationella konto i sin 21 utseende, tisdagens 2-1 förlust mot Vitryssland i Cork.

Det finns också en plats för Sheffield Wednesday målvakt Keiren Westwood, som har messi tröja plockats i stället för David Forde av Millwall, medan den oerfarna unga yttern Callum O'Dowda och Darron Gibson, som kämpade under 2-1 förlust mot Vitryssland, har också skurits från listan.

'Jag sa till dem personligen', säger O'Neill. 'Det var barcelona tröja bättre än att vara med text. Det är inte lätt naturligtvis att någon kommer att bli besviken. Spelare skulle lämnas ut men jag tror att de accepterade det. Andra internationella chefer har varit tvungna att fatta beslut under de senaste dagarna. Det är mitt jobb. '

På Forde underlåtenhet, tillade chefen: 'Det var svårt eftersom han har varit utmärkt för oss, men han har inte haft mycket speltid på Millwall nyligen. Det hjälpte inte.





:: برچسب‌ها: billiga fotbollströjor ,
:: بازدید از این مطلب : 638
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: