ronaldo tröja säsong i premier league och mcdermott ersattes
نوشته شده توسط : malinda9n

Läsning varade bara en säsong i Premier League och McDermott ersattes av Nigel Adkins. Han återvände till läsning efter en kort tid på Leeds men efter en ljus start förlorat sex av de sista sju ligamatcher, ronaldo tröja som kulminerade i hans dismissal.Fidan Rexhepi avgudade sin morbror. Under veckan, skulle han låna Rexhep stövlar att spela fotboll utanför hemmet i Koretice, i hopp om att de skulle på något sätt överföra hypnotiska dribblingar förmåga och söt vänster fot vars rykte hade spridit sig långt in i dalarna och byar i Drenica. I helgen skulle han se hur det gjordes som Rexhep - Rexha för alla - bar kaptenens armbindel och No11 skjortan av Feronikeli, motivera sina lagkamrater real madrid tröja i handling och ord. En eftermiddag, Fidan var närvarande för att se Rexha genom väders av folkmassan, hans namn ringande i öronen efter att inspirera en 3-2 comeback vinna. Fotboll var ofta en farlig strävan i 90-talet 'Kosovo och firandet var, som alltid, spetsad med en antydan till trots.

Minnena flöda fritt som Fidan, nu 28, dricker kaffe vid familjens café längs huvudvägen in Drenas. Ett sverige tröja par minuters bilfärd österut är planen där han skulle stå i träl till Rexha gåvor. Det är tillräckligt stor nästan två decennier senare, men det är något annat också. Rexhep Rexhepi Stadium kan kalla sig hem till Kosovos första Champions League-klubb efter Feronikeli s skenande titel vinna bekräftades denna månad och även står som ett monument till mannen i vars bild klubben byggdes.

'Kanske jag har tur att vara här i dag, eftersom jag inte gå med honom,' Fidan real madrid tröja barn säger om vad som hände den 12 februari 1999. Fotboll i Kosovo var ordentligt på is då, år av djup spänning och oro mellan oberoende -seeking Kosovos befrielsearmé och de serbiska säkerhetsstyrkorna har stigit ned i öppen konflikt 12 månader tidigare. Den Drenica regionen, väster om huvudstaden Pristina, ansågs som KLA hjärtat. Rexha var inte bland dem som kämpade, men med familjen relativt välmående, var han i stånd att hjälpa fotbollströjor barn någon som var och var en nära vän av arméns regionala befälhavare. Medan han körde några hundra meter mellan hemmet och en butik som ägs av Rexhepis för att föra tillbaka bestämmelser, hans två söner och Fidan gick skidåkning i närheten. Det var sista gången han skulle ses vid liv. Han var 34.

'Vi kunde höra några ljud och visste genast att något var fel', säger Fidan, vars minne är skrämmande tydlig. 'Vi var rädda och gick direkt tillbaka till huset. En av mina släktingar kom in och kunde inte riktigt få hans ord ut, bara att säga: 'Det är något, det finns något.'

'Vi visste inte det då men han hade sett Rexha ut på vägen, fortfarande bara levande men dör. Min äldre farbror gick ut för att se vad som pågick och när han kom tillbaka hade hela familjen monteras i huset. Jag minns bilen kommer tillbaka och stoppa i trädgården och min mormor frågar där Rexha var. Dörren öppnades och vi såg att han var död. Min morbror var den första död person jag någonsin sett.





:: برچسب‌ها: ronaldo tröja ,
:: بازدید از این مطلب : 850
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: