zlatan tröja har snarare undermineras av det faktum
نوشته شده توسط : malinda9n

Den tyska klubbens ställning har snarare undermineras av det faktum en 23m frigörklausul £ i Xhaka nuvarande kontrakt skulle ha blivit aktiva nästa år.

Den 23-åriga, som gjorde zlatan tröja hans namn på FC Basel innan han flyttade till Tyskland för fyra år sedan, hade meddelat en önskan att flytta till England med Arsenal vill stärka mittfältet rankas med både Mikel Arteta och real madrid tröja Mathieu Flamini att släppas när deras kontrakt löper ut på Emirates Stadium i sommar. Den schweiziska kommer att genomgå sin medicinska på London Colney och slutföra personliga villkor, med ett meddelande förväntad nästa vecka.

Xhaka hade antytt att han ville att manchester united tröja hans framtid klargöras innan EM-slutspelet och beviljades en stående ovation av Borussia supportrar i sin slutliga utseende för klubben, en seger 2-0 i Darmstadt som säkrade en fjärdeplacerade finish, förra veckan. Mittfältaren har tak 40 gånger och kommer att spela mot sina föräldrars hemland, Albanien, i öppningsgruppen spelet. Hans äldre bror, taulant xhaka, kommer att billiga fotbollströjor representera Albania.Brendan Rodgers kommer att presenteras som Celtic chef på måndag eftermiddag, efter den skotska mästarna bekräftade norra irländaren skulle ersätta Ronny Deila på en 12-månaders rullande kontrakt.

Dermot Desmond, Celtic huvudägare, mötte kandidaterna - messi tröja även inklusive Neil Lennon och David Moyes - i London i början av denna vecka. Rodgers, som har varit utan arbete sedan det sparken av Liverpool i oktober förra året, var ursprungligen tänkt att vara kollat ​​ett jobb utomlands. Men i vad som kommer att ses som en kupp för Celtic, har han accepterat utmaningen att försöka leda klubben tillbaka till gruppspelet i Champions League.

'Detta är verkligen en stor ära för mig. Jag har följt Celtic hela mitt liv och ges denna fantastiska möjlighet och att vara del av en sådan verkligt stor fotbollsklubb är en dröm.





:: برچسب‌ها: zlatan tröja ,
:: بازدید از این مطلب : 772
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: