manchester united tröja teesside temperaturer ndde en topp
نوشته شده توسط : malinda9n

På en dag när Teesside temperaturer nådde en topp på 10C, började lokalbefolkningen tolka insamling, unseasonal manchester united tröja dimma som ett dåligt omen. Kanske Brighton var på väg för att vinna krävs för att clinch marknadsföring?

Men ändå inom tre minuter Stephens sent, hög, dubbar-up utmaning på Ramírez tjänade en rak rött kort. Även Stephens kan ha messi tröja vunnit bollen och Mike Dean kan till en början ha nått till ett gult kort, en kollega tjänsteman röst i domarens hörsnäckan rådde det hade varit en vårdslös tackla och utanför han gick. Den uruguayanska krävs åtta minuter på planen behandling till en djup sår högt på en smalbenet innan ronaldo tröja slutligen avgår på en bår, fastklämd en syrgasmask över ansiktet. Lyckligt Karanka senare rapporterade en sydd upp Ramírez skulle vara 'fit för att fira'.

Efter en nervös final ett hörn av nordöstra England ödelades zlatan tröja av döden av landets stålindustri höstas äntligen hade något att skrika om. 'För stålarbetare som har haft så mycket lidande, förhoppningsvis deras liv kommer att vara lite ljusare efter detta,' Boro chef sa. 'Detta område förtjänar en Premier League-klubb.'

Man av matchen Gaston Ramírez (Middlesbrough) RB barcelona tröja Leipzig blev den andra klubben att säkra befordran till Bundesliga efter att ha slagit Karlsruhe 2-0 till nitningen tvåa plats i andra divisionen. De anslöt sig till mästare, Freiburg, i det bästa flyg med ett spel på reservdelar.

Emil Forsberg satte dem framåt sex minuter efter omstarten att sparka igång firandet på läktarna. Ett självmål från målvakten René Vollath i den 86: e minuten såg den unga klubben, som kontrolleras av den österrikiska energidrink företag Red Bull, skulle spela i elitserien nästa säsong.





:: برچسب‌ها: manchester united tröja ,
:: بازدید از این مطلب : 788
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: