billiga fotbollströjor övertygande om spelarens kroppsbyggnad
نوشته شده توسط : malinda9n

Ranieri emellertid fortfarande behövs övertygande om spelarens kroppsbyggnad. Några månader ner på linjen, på baksidan av några fantastiska prestationer från fransmannen, Ranieri mindes hur Walsh ständigt skulle grävling honom under försäsongen, säger: 'Kanté, Kanté, Kanté' I slutet Ranieri vanns billiga fotbollströjoröver, Leicester överlämnas £ 5,6 och resten är historia. Hög kvalitet på planen och låga underhålls bort det, Kanté driver en Mini och lever ett enkelt liv som innebär att ta itu med och leende; ibland båda samtidigt. Han manchester united tröja har varit en uppenbarelse och alla på Leicester älskar honom.

I Walsh såg Ranieri ett eget ansikte när han kom i Österrike. De två arbetade tillsammans på Stamford Bridge, där Walsh var en scout i 16 år, och Ranieri visste hur mycket den tidigare skolan lärare, som har varit en central del av Leicester framgång med sin märkliga meriter att avslöja rådiamanter, ansågs zlatan tröja av Rudkin och klubbens ägare.

Ranieri, avgörande, var glad över att arbeta med klubbens befintliga personalen, inklusive Craig Shakespeare, som också innehar titeln assisterande tränare och har en nära relation med spelarna, han är ute på övningsfältet med dem varje dag. Snarare än att försöka göra genomgripande förändringar, som kan ha påverkat hans chanser att få jobbet i första hand, real madrid tröja Ranieri valde att komplettera vad som var på plats genom att föra in tre anställda av hans eget.

Paolo Benetti, som har arbetat med Ranieri sedan 2007, utsågs till klubbens tredje assisterande tränare och ses som någon för chefen att bolla idéer. Andrea Azzalin utsågs första laget vetenskap och kondition tränare, arbetar under Matt Reeves, Leicester huvud kondition och konditionering. En målvaktstränare var fotbollströjor barn också fört in men snabbt avgick. Mike Stowell, den första tränare uppfyller den rollen och är väl respekterad. Den som tränare Kasper Schmeichel med sin far Peter tittar - den tidigare Manchester United målvakten tappar ofta vid övningsfält - måste ha lite om dem.

I vissa avseenden Leicester framgång enligt Pearson var ett hinder såväl som en hjälp till Ranieri början. Laget hade fart från tidigare kampanjen, och känslan bland spelarna var att det fanns lite behov av något ändras. Pearson var en mycket populär manager i omklädningsrummet och oavsett rätt och fel i klubbens beslut att avskeda honom, många av Leicester spelarna kände en känsla av lojalitet till honom och gillade hans metoder, bland annat det faktum att han gav dem en röst och, i fallet med de mer högt uppsatta medlemmar av truppen, uppvaktade sin åsikt.





:: برچسب‌ها: billiga fotbollströjor ,
:: بازدید از این مطلب : 746
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: