real madrid tröja mycket svr och en mycket lng säsong
نوشته شده توسط : malinda9n

Det har varit en mycket svår och en mycket lång säsong,' kaptenen, Steve Mandanda, till journalister. 'Åtminstone nu kan vi börja att förbereda sig väl för den real madrid tröja sista.'

Margarita Louis-Dreyfus satte klubban till försäljning i april och, även om deras Ligue 1-status har säkrats, förblir Marseille långsiktiga framtid uncertain.Tottenham spela på Chelsea på måndag kväll att veta att de måste vinna barcelona tröja för att hålla Premier League titeln ras den pågående till den näst sista helgen. Något mindre kommer att bekräfta Leicester City som mästare.

Sporrar har inte vunnit på Stamford Bridge sedan februari 1990, men Mauricio Pochettino sade hans spelare behöver ingen extra motivation för en derby fotbollströjor barn match. Han sade: 'Det är alltid svårt i slutet av en säsong på grund av trötthet - inte bara fysiskt men mentalt - men hur vi tränar varje dag, ibland måste vi stoppa dem eftersom det är för ronaldo tröja mycket. Motivationen är massiv. '

Pochettino hoppas att hans nya kontrakt kommer att hjälpa Spurs locka toppspelare i sommar och behålla sina nuvarande. Han har kommit överens om en tvåårig förlängning som kommer att hålla honom på White Hart Lane tills 2021, med affären förväntas zlatan tröja bekräftas under de kommande dagarna. Det slutar spekulationer den argentinska kunde uppskattad bort i slutet av säsongen och har kommit som en lättnad till spelarna, som växte nervös om deras chef framtid.

'Jag tror att det är viktigt för spelarna och de potentiella aktörer som kommer att de inte hör rykten om huruvida Pochettino kommer att vara här eller inte', sade han. 'Jag tror att det är mycket viktigt. Vi är redo att konkurrera på marknaden för att försöka lägga till spelare som kan hjälpa oss i framtiden. Inte för att vi behöver mycket eftersom vi har en bra trupp redan.





:: برچسب‌ها: real madrid tröja ,
:: بازدید از این مطلب : 969
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: