arsenal tröja inhemska tv affären kommer att se klubban
نوشته شده توسط : malinda9n

Den £ 5,1 miljarder inhemska tv affären kommer att se klubban som slutar botten av Premier League nästa säsong plockar upp runt £ 100m, med ovansidorna blir mer än £ 150m. Lägg i £ 1,1 miljarder per säsong i arsenal tröja utländska rättigheter delas och £ 100m Arsenal göra i matchday intäkter är mindre viktigt. Det är inte bara det exakta antalet, det är skalan. Om alla är mycket rik, är mycket, mycket rik är en förhållandevis liten fördel, särskilt i en värld där A + stjärnor i allmänhet föredrar att spela i Spanien.

Det projekt som sattes i rörelse när Arsenal beslutat att flytta till Emirates har drabbats manchester united tröja av två ekonomiska utvecklingen som kunde inte realistiskt hade kunnat förutses. Det är inte att säga att det är inte saker Arsenal och Wenger kunde ha gjort bättre men lika bakgrunden är signifikant överväger hur Wenger och Ranieri: s framtid var inte som de verkade sannolikt att vara ett dussin år ago.It har varit 11 år sedan en utbrytning grupp av Manchester United supportrar, trötta av kommersialism och frosseri i ronaldo tröja dagens idrott, och bittert emot Malcolm Glazer övertagande, skapa sin egen klubb, och alla de människor som tittade på dem med kalla, misstänksamma ögon, från Sir Alex Ferguson ner, antagligen inser nu att rörelsen är här för att stanna.

 Relaterat: Hur kommer FC United fortsätter att prioritera fans över ekonomin som sin klubb frodas? Ferguson beskrev FC United of Manchester som 'ledsen' och stampade ut messi tröja ur en presskonferens när han tillfrågades om han hade några ord om lagets första befordran under ledning av Karl Marginson, en frukt-och-vegetabiliska leverans mannen. Ferguson, från sin plats, hade fyra: 'Jag är inte intresserad, inte intresserad.'

Alan Gowling, en expert på BBC Radio Manchester och tidigare United framåt, förutspådde den nya klubben inte skulle pågå fram till jul, ett citat som fortfarande firas på supporter T-tröjor, och tanken på att lämna ett fotbollströjor barn United för en annan kommer alltid att dela åsikt . Du kanske minns scenen i Ken Loach film Söker Eric när en supporter av varje lag dricker i en pub och de blir indragen i en beery rad om rätt och fel. 'Du kan ändra din fru, din politik och din religion men aldrig ditt fotbollslag,' Förenta fan säger. Det följs av en mördare linje från bloke i den icke-sponsrade FC skjorta. 'De lämnade mig', säger han.

Dessa argument kommer troligen att fortsätta fram till år prick, men de är vana vid det nu på Broadhurst Park, £ 6,3 stadion som öppnade i maj förra året med den mest levande atmosfären utanför de fyra professionella ligor och en old-school känsla av tillhörighet. 'Pies inte räkor' läsa en banderoll i början. Det kändes äkta, spännande, progressiv - enigt, i ordets rätta bemärkelse, och mycket olika till Old Trafford kultur Nudel partners globala stillaliggande och ett märke med orden 'fotbollsklubben' hamlade bort.





:: برچسب‌ها: arsenal tröja ,
:: بازدید از این مطلب : 870
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: