fotbollskläder fanns 2-0 segrar för norge hemma
نوشته شده توسط : malinda9n

På andra håll, det fanns 2-0 segrar för Norge hemma mot Finland och för Bulgarien i Makedonien. Lettland uppstod med en 5-0 seger från sin resa till Gibraltar, slogfotbollskläder Serbien Estland 1-0 borta, Georgien drog 1-1 hemma med Kazakstan, och matchen mellan Montenegro och Vitryssland slutade 0-0.

Sverige hölls till en 1-1 av Tjeckien i Solna, med Marcus Bergs öppnare för värdarna som motverkas av den Watford anfallaren utlånad till Reading, Matej Vydra.John Stones visste vad han gjorde. Danny Drinkwater hade nickade bollen tillbaka till kanten av England straffområdet och med barcelona tröja Vincent Janssen närmar sig, mitt halv samlades på halvt varv. Med den välbekanta obekymrad swagger, väntade han till nick bollen fri från framrusande anfallare innan komponera en mer vacker väg upfield. Sedan kom problemet.

När han mönstrade touch som syftar till att underlätta honom fri, gav sin ställning ben sätt på fet yta och hans motståndare kastade, en passage plötsligt klartecken att mål. Stenar hade huvudet i zlatan tröja händerna och Fraser Forster palmed bort framåt svaga försök, men England återfick aldrig sin form eller fattning. Inom några sekunder hade Danny Rose hanteras för att medge straffet som den holländska utjämnade och upprörda Roy Hodgson var chuntering animatedly i urholkad.

Konsekvenserna av detta fel var faktiskt exceptionella. Detta var bara Stones åttonde mössa, och bara messi tröja den tredje gången han har representerat sitt land mittback, men England hade aldrig tidigare medgett i sin spirande 454 minuter internationell karriär. Unga spelare bör uppmuntras att vara djärv och kommer oundvikligen att göra misstag, och det fanns blixtar här för SU förmåga som hade Hodgson väger honom för mittfältet i höst, inte minst i uppbyggnaden till värdarna 'öppningsmålet. Ändå dessa kvaliteter kände undermineras av en sådan förtidig fel. Detta fotbollströjor barn var i själva verket en audition, en chans att bevittna Stenar i samarbete med Chris Smalling. I slutändan gjorde slip faktiskt inte komma så mycket av en överraskning.

Det hade funnits andra stunder i England 2-1 förlusten mot Holland som fick ångest bland lagkamrater, tränare och hem stöd. Spola tillbaka till den fjärde minuten och stenar, på hörnet av England straffområdet, hade tagit en touch, tittade upp och insåg Janssen var nästan ovanpå honom. Snarare än dunkande bollen jordbruket i kontakt, valde han att dra det tillbaka över rutan mot Smalling, som trakasseras av georginio wijnaldum. Den resulterande röran, med panik försök att hacka framgår av Forster och Drinkwater, kulminerade i en holländsk frispark i ett farligt område. Det kan ha varit född av nerver men en bättre sida, kanske en som hade kvalificerat sig för Euro 2016, kan ha aktiverats på den första glimt av svaghet.





:: برچسب‌ها: fotbollskläder ,
:: بازدید از این مطلب : 678
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: