barcelona tröja en möjlighet att jämföra de styrkor
نوشته شده توسط : malinda9n

Det ger oss också en möjlighet att jämföra de styrkor och svagheter i de favoriter med bara barcelona tröja två och en halv månader innan turneringen startar.

Min oro skulle vara den uppenbara bristen på erfarenhet, fotbollströjor barn med sex spelare här som har vunnit färre än 10 caps. Det var också svårt att få rätt balans på mittfältet när, för att ge Jordan Henderson sin grund, ronaldo tröja hade Liverpool mittfältaren en av hans bättre spel i Berlin. Dock har Danny Drinkwater varit bättre med en bit billiga fotbollströjor i Premier League.

Han och Eric Dier kunde kontrollera centrala mittfältet medan Dele Alli och Ross Barkley skulle ha licens för att ströva omkring och, i attacken, Harry Kane och Jamie Vardy messi tröja säkert förtjänar att vara före Wayne Rooney.

Normalt skulle jag vilja John Stones i försvaret men laget - med fem spelare från Tottenham - behöver lite erfarenhet och Everton mittback har kämpat under de senaste månaderna. Daniel Taylor

Marc Wilmots har åtminstone fem sanningar i sitt team och han nyligen avslöjade Thibaut Courtois, Vincent Kompany, Radja Nainggolan, Kevin De Bruyne och Eden Hazard är hans nyckelspelare.





:: برچسب‌ها: barcelona tröja ,
:: بازدید از این مطلب : 771
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: